Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 16., kedd

Egy pont után már minden mindegy...

A tegnapi parlamenti sarkalatos törvények szavazásánál  a fideszes Lasztovica Jenő nem volt a parlamentben, ezért elvileg nem volt biztosított a Fidesz-KDNP javaslatainak a jelenlévők kétharmada, mégsem tudta megakadályozni az ellenzék, hogy elfogadjanak kétharmados törvényeket (például a trafiktörvény 2.0-t), ugyanis az ellenzékből a jobbikos Vona Gábor és a DK-s Gyurcsány Ferenc is hiányzik – hívta fel a figyelmet Török Gábor és az MSZP-s Lukács Zoltán is.

A parlament.hu szerint Vona Gábor igazoltan volt távol, Gyurcsány Ferencnél csak annyi volt: nem szavazott. Az MSZP közleményében erről Harangozó Tamás azt írta:
 „Ha mindketten jelen vannak, és mindketten nemmel szavaznak, bukott volna a kétharmad. Nem így történt. 
A következményekért a Fidesz mellett immár az érintetteknek is vállalniuk kell a felelősséget.”
sakema

Egy "úrinő" sohasem káromkodik

„Mindenki nyugodjon le a …kacsába!” – hagyta el Ördög Nóra száját a mondat, amitől nemcsak a mi szemünk, de a stúdióban ülő nézők szemei is kikerekedtek.  
„Így szoktam mondani a kislányomnak” – adott magyarázatot meghökkentő kijelentésére a Rising Star műsorvezetője, aki így próbálja a kislánya előtt türtőztetni magát.
(Van erre egy régi magyar közmondás, hogy "kutyából nem lesz szalonna" , mindegy melyik csatorna "hírnevét is öregbíti".)


Barta P.