Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 14., szerda

Ez a "szólásszabadság" ?

Ma megjelent a Charlie Hebdo, a lap provokatívabb, mint valaha !

A múlt heti mészárlás óta ez az első szám, és az alkotók nem fogták vissza magukat: a Prófétáról és muszlim terroristákról több gúnyrajz is van a lapban, írja a BBC.
Meztelen arab nő, szerkesztőségi orgia a muszlim mennyországban. Nem fogta vissza magát a francia szatirikus lap, amelynek újságíróit múlt héten gyilkolták meg muszlim szélsőségesek. Az újság több fenyegetést kapott a megjelenés előtt. 
Az egyik rajzon két terrorista a mennyország felé tart, és az iszlám hit egyik tételére utalva azt kérdezik, "hol a hetven szűz", miközben a háttérben a Hebdo meggyilkolt munkatársai orgiát tartanak. 
Egy szerkesztőségi cikk megköszöni mindazoknak a kiállást, akik a Je suis Charlie mondattal "Charlie-k voltak" az elmúlt napokban, de hozzáteszi, hogy nem kér többet abból az olvasatból, hogy a muszlimok provokációjával a lap magának kereste a bajt
Zineb El Rhazoui, az újság egyik újságírója a BBC-nek azt mondta, nem akartak gyűlöletet kifejezni a terroristák iránt.
 sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.