Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 1., csütörtök

Ezt is megértük !

Az ország idei első újszülöttje Rácz Péter Rikárdó a makói kórházban jött világra császármetszéssel 0 óra 1 perckor, 3370 grammal és 49,5 centiméterrel. A szülés komplikációktól mentes volt, mind a gyerek, mind az anyja jól vannak.

A császármetszésre azért volt szükség, mert az anyukának már volt egy ilyen szülése. Nem időzítették a gyerek érkezését az újév első pillanataira: egyébként január 6-ára volt kiírva, de Szilveszter napján, este 11-kor megkezdődtek a fájások. Az édesapát egy barátja hozta be a hír hallatán.
Az apróságot egyébként nem tervezték, de nagyon örülnek az érkezésének. A kisfiút 3 lánytestvér várja otthon, Makó-Rákoson.
Az apa a közelmúltban szerzett nehézgép-kezelői végzettséget, egyébként közmunkásként dolgozik a makói önkormányzatnál. A 23 esztendős (és ez a negyedik gyerek!) anya háztartásbeli, a gyerekekkel foglalkozik otthon.
A délmagyar.hu nyomán megosztva.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.