Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 19., hétfő

Gondolatok ...

"A Rising Star vasárnapi adásából Palmer Izsák esett ki, akit Peter Srámek hívott ki párbajra."
A fiú büszke utolsó produkciójára, úgy véli, méltóképpen távozhatott a TV2 tehetségkutatójából.
A kérdés csak annyi, hogy ez akkor melyik ország tehetségkutatója?

 Foto; internet (Palmer Izsák)
De nézzük meg, hogyan is került ez a műsor a "magyar"  TV2 repertoárjába ?
 
(Nehéz elképzelni, hogy csak egyetlen fal, illetve az azon valós időben megjelenő fényképek annyira meggyőzőek lettek volna, de mivel az izraeliek jó pár országba eladták a licencet, a TV2 döntése "természetesen" érthető és így ugye már  igazolható is !)
A nagy kérdés, hogy vajon ha tudták volna már akkor is, hogy a Rising Star nem mindenhol lesz sikeres formátum, akkor is így döntöttek volna ?

A csatorna amolyan „dupla vagy semmi" alapon vágott bele a kalandba, hiszen alig pár héttel a formátum izraeli debütálását követően meg is vásárolta a hazai jogokat, nagyjából akkor, amikor az angol ITV és az amerikai ABC csatorna is lecsapott rájuk. 
A nagy kérdés az, hogy mindezt a nézettségi adatok alapján tették, vagy azért, mert az illetékesek komolyan úgy gondolták, hogy a Rising Star interaktív eleme annyira forradalmi, hogy nagyobb sikerrel kecsegtet, mint a szinte mindenhol taroló, ám nálunk erősen közepesen teljesítő The Voice?
(Origo forrás)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.