Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 12., hétfő

Itt az új tolvajtrükk

Az egyik közösségi oldalon olvastuk az alábbi trükkös lopás leírását. Hiába, fejlődik a világ, a tolvajok is  !

"A múlt héten az Auchan-ban parkoltam. Amikor kihajtottam,észrevettem egy papírt a hátsó szélvédőn. Amikor leszedtem (addigra már haza értem), láttam, hogy az egy benzin blokk volt. Szerencsémre egy barátom már figyelmeztetett, hogy emiatt ne álljak meg, mert valaki várhatja, hogy kiszálljak az autómból" - kezdi a beszámolót.

Figyelj oda a hátsó szélvédőre tapasztott papírokra, mert az autólopások új módszerével állhatsz szemben! Gondold csak végig: kinyitod a kocsidat, beszállsz és indítasz. Amikor tolatni kezdenél, észreveszed, hogy a hátsó szélvédő közepén egy cetli éktelenkedik. Megállsz, kiszállsz az autóból és ekkor bukkan fel a tolvaj a semmiből! Rögtön beszáll az autódba és elhajt, méghozzá akkora sebességgel, hogy csaknem Téged is elsodor...
Ugye a táskádat Te is a kocsiban hagytad volna? A tolvaj így az autódon kívül már a címedet, a pénzedet és a kulcsaidat is megszerezte, vagyis az otthonod sincs biztonságban... A trükkös tolvajok már több autóst is megkárosítottak, úgyhogy tényleg nem árt az óvatosság! Ha tehát egy papírcetlit látsz a hátsó szélvédődre tapadva, zárd be a kocsi ajtaját, indíts és hajts el a helyszínről! A papírt majd később leszeded!
 Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.