Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 18., vasárnap

Már a vasárnapi zárva tartásról álmodok...


Álmomban találtam egy levelet:  
"Jó napot kívánok!  Harragos Petike vagyok, és a vasárnapi munkaszüneti nap miatt ragadtam klaviatúrát. Azért hívnak Harragos Petikének, mert anyukám mikor szült nagyon haragos volt, mert azt sem tudta, ki az apám.

-Életem eleve szerencsétlenül indult, ráadásul a szülinapom egybe esik a névnapommal, ami április huszonkilencedikén van. Ezért is csúfolnak állandóan, hogy április bolondja. A szerencsétlenség szegénységgel párosult, ezért vasárnap nemcsak a kisboltokban nem tudunk vásárolni, hanem a CBA-ban sem. 
Azért szeretjük a teszkót, mert ott olcsóbban jutunk kajához, meg mindenhez, ami kell. Bankba sem tudunk kamatoztatni pénzt, mert annyi nem marad, ezért a mi bankunk szintén a teszkó. Ott, ha 30-50%-kal olcsóbb valami, az többet ér, mintha 2-3%-ért a bankban lenne a pénzünk. 
Én még iskolába járok, anyu meg operátor egy autóipari gyárban, ezért sokszor én megyek vasárnap vásárolni a teszkóba. Szombaton mindig valamilyen sportesemény van, vagy lógunk a haverokkal, ezért vasárnap kényelmesebb vásárolnom. 
Anyu meg dolgozik. Tényleg, az én anyukám miért nem lehet otthon vasárnap? Neki most így sokkal rosszabb lesz, mert ha vasárnap nem én vásárolok, akkor anyu mehet munka előtt vagy után a teszkóba. A cébéába akkor sem fogunk, mert annyi pénzünk nincs, hogy ott vásároljunk...

Ekkor felébredtem ! ...hoppá, vasárnap van, együtt a  család ! Vagy mégsem? A fiam Németországban, a lányom Angliában próbálja az életét élhetővé tenni...mi a két "öreg" meg valóban együtt vagyunk ha bezár a Tesco vasárnap, ha nem, de hogy még meddig itthon, majd elválik !"
Megosztotta;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.