Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. január 6., kedd

Nesze semmi, fogd meg jól ?

 Fotó; HAON
Az országosan közlekedési fejlesztésekre fordítandó 1605 milliárd forintnak várhatóan nem kevesebb mint a negyede Hajdú-Biharba és Debrecenbe érkezik – emelte ki közelmúltbeli sajtótájékoztatóján Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedéspolitikáért Felelős államtitkára Debrecenben. 
A források egyik célpontja a 20 éve felújításra váró 471-es út. Jó hírünk van: a főút Debrecen, Mátyás Király utcai csomópontja és a belterület határa közötti szakaszának négysávosításához szükséges tervezési feladatok elvégzésére a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 2014. december 5-én szerződést kötött a Közlekedés Fővárosi Tervező Iroda Kft.-vel – tájékoztatott Loppert Dániel, a NIF kommunikációs vezetője. Az engedélyezési terveket 2015. szeptember közepéig kell elkészítenie a tervező irodának.

Hazai költségvetés-függő!

A Hajdúsámsont elkerülő szakasz kivitelezése a debreceni belterületivel együtt azon is múlik, milyen gyorsan lehet a szükséges területhez jutni. Hazai költségvetés-függő beruházás a 471-es fejlesztése, ezért az ütemezése a gazdaság teljesítőképességén is múlik. Ezért is alapvető érdekünk a saját gazdasági teljesítményünk fokozása (?)– emelte ki Tasó László. Fontos hangsúlyozni, hogy mindez konkrétan a Magyar Kormány támogatásának köszönhető, mely a megye és a régió egész területére, a társadalmi és gazdasági fejlődésére egyaránt, példátlan lehetőséget teremt – tette hozzá, ami teljes terjedelmében ITT olvasható!
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.