Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 19., csütörtök

A "Mosoly Országa"...

A fotón Tállai András látható, aki a Fidesz mezőkövesdi frakcióülésén lepte meg a kormányfőt egy olyan festménnyel, amelyen Puskás Ferenc társaságában látható, mint focista. 
A lélekemelő pillanatra a helyi csapat stadionjában -az új módi szerint "fedett sportlétesítményében"- került sor, amelyet nemrégiben újítottak fel. A fotón jól látható: a berendezés annyira friss, hogy még a LED tévéről is elfelejtették levenni a nejlon csomagolást, csak gyorsan feldobták a falra.

 Kép;facebook
Tállai igen büszke lehet visszafogott, polgári eleganciáról árulkodó ajándékára, mert a képet ő maga töltötte fel Facebook adatlapjára. (Azóta  a fotót eltávolította.)
Az államtitkár feje, Orbán mosolya, és ez a "remekmű" együtt olyan tűéles pillanatkép, amelyről a történelemkönyvek képszerkesztői csak legszebb álmaikban reménykedhetnek.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.