Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 5., csütörtök

Cenzúra...kicsiben !

 Egy internetes oldalon olvastam az alábbi hozzászólást, ahol -tapasztalatom szerint is- túlbuzgó adminok törlik illetve kimoderálják azokat a kommenteket, amik nekik személy szerint nem tetszenek, vagy csak egyszerűen nem szimpatikusak. 
A legfrissebb  hozzászólások között találtam egy írást, amely nem több mint tíz percig volt látható és már csak érdekességképpen megosztom itt is.

"KEDVES MODERÁTOROK,
akkor tehát kezdődjék a kaland. Mivel moderáljátok a hozzászólást, amiben feltételes módban beszélek a rendőrökről, mint a magyar diktatúra pribékjeiről és olyan jelzőket használok, melyek ebben az esetben megengedhetőek, hiszen nem direkt megnevezések, csak feltételezhető sajátosságok (sajnálatos, ha a hat általánosotokkal nem ismeritek a magyar nyelvtan szabályait, csak mentek előre, mint a barmok), és mivel ezért törlitek a hozzászólásomat, ígéretemet betartva ma regisztráltam csak nektek 15 új freemail-fiókot, így hamarosan 15-féle névvel fogok itt trollkodni, hogy tényleg legyen munkátok.

Ahogy ígértem tehát, estére, mire a műszakod lejár, csíra barátom, azon fogsz gondolkodni, hogyan mondjál fel és miként menj holnap Miskolca hómunkásnak vagy utcaseprőnek jelentkezve az Avasra, boldog cigánynótákat dúdolgatva a járókelőknek - fesztelenül.

Abszolút megértem a moderálás lényegét és nem vitatom, azonban a nehezen tüsszentő főnökötök véleményével nem összeegyeztethető hozzászólások törlése nem tartozik ide. Én elhiszem, hogy kell pénz gyógyszerre meg tűre, de hidd el, hogy vannak igazi munkák is az országban - próbáld csak meg!
Kezdődjék hát a seggrepacsi - ígérem, amikor ráérek, szét fogom trollkodni nektek a jobb, látogatottabb hozzászólásokat, csak a barátságunk megtartása érdekében. Minden jót nektek..." 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.