Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 25., szerda

Colleen Bradley Bell Debrecenben volt először...

...hivatalos látogatáson,-írja a dehir.hu. "Amint arról beszámoltunk, első hivatalos vidéki útja Debrecenbe vezetett az Amerikai Egyesült Államok új magyarországi nagykövetének. Colleen Bradley Bell járt a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Parkban, tárgyalt Papp László polgármesterrel, akivel egy közös belvárosi sétát is tett, majd a Debreceni Egyetemre is ellátogatott a nagykövet. Programja végén Colleen Bradley Bell exkluzív interjút adott a Debrecen Televíziónak, melyből kiderül, milyennek látta Debrecent, és az is, hogy családjából nem ő az első, aki városunkban járt."

"A magyar embereket rendkívül barátságosnak tartom. Azt már most látom, hogy önöknél nagyon magas szintű az oktatás, az emberek nyitottak, érdeklődnek a világ dolgai iránt. Nagyon kedves fogadtatásban részesültem Magyarországon, ami sokat jelent nekem is és a családomnak is"-mondta a nagykövet asszony.

A főtéren egy idős házaspárral beszélgetett
A főtéren egy idős házaspárral beszélgetett.
(Ez a kép  magáért beszél, nem sok mindent lehet hozzáfűzni. !-a szerk. )
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.