Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 3., kedd

Conchita Wurst Budapesten

"A Story magazin elsőként hozza el Magyarországra a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, Conchita Wurstot, aki a gála "sztárfellépőjeként"   vesz részt az eseményen. A 2015-ös Story Ötcsillag Díjátadó Gálát a megújult Story magazin szellemében szerettük volna átfogalmazni." - olvasható az újság sajtóközleményében. (Úgy tűnik ez sikerülni is fog, bár ahol Conchita a "sztár" annak az országnak szerintem vége.-a szerk.)
Az ország "legcsillogóbb" estélyét február 7-én, szombaton rendezik, de a médiatörténeti eseményre csak a meghívottak mehetnek be, így Conchita-rajongói közül aligha láthatja élőben mindenki az előadót.

A közleményből az is kiderült, hogy a gála kedvéért egy színpadra áll és közösen vezeti a műsort a két legnagyobb kereskedelmi televízió egy-egy műsorvezetője: Demcsák Zsuzsa és Szellő István.
Forrás:Cosmo, Kép:internet
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.