Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 5., csütörtök

Debreceni helyzetkép !

"Míg baloldali liberálisaink Orbán takarodjoznak vagy éppen azt üvöltik a mikrofonba, hogy ők bizony nem félnek, addig mi ellátogattunk a Derék utca 22. szám alatti társasházhoz. A romlás, fertőzés és igénytelenség hármasa fogadott bennünket az épület bejáratánál, pedig akkor még egy emeletet sem láttunk."


"Néhány lakóval találkoztunk, akik megosztották velünk keserű észrevételeiket az igen rossz hírű társasházzal kapcsolatban. Korábban az épület kifogástalanul nézett ki, a benne lakókkal sem volt semmi probléma, de mindez szépen lassan megváltozott.
Mint az országban számos helyen, itt is azzal kezdődött a probléma, hogy beilleszkedni képtelen, antiszociális cigány családok kerültek a megüresedett lakásokba. Innentől kezdve jelentkeztek a problémák: esti bulik és ordibálások, a többi lakó fenyegetése, betört ajtók és ablakok, bűz, a népes rokonság látogatásai stb.
Tetézi a problémákat, hogy az épületben 30 éve nem volt normális karbantartási vagy felújítási munka. Látogatásunkkor a liftet valaki WC-nek használta, így olyan volt az egész, mint egy felvonós latrina.
Ezzel szemben szinte 100%-os változást mutat..." a folytatás és a teljes írás ITT !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.