Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 5., csütörtök

Figyelj oda, mert beindult a "Nemzeti kopasztás" !

A rendőrség 5,7 millió forintos csodafegyverei a gyorshajtás mellett más szabálytalanságokat is automatikusan rögzítenek, például a kézből telefonálást és a záróvonal átlépését. Márciusban 160 ilyen új hordozható kamera áll üzembe, aztán az idén jön több mint kétszer ennyi fix telepítésű is.


Szakmai berkekben csillagháborús tervként emlegették csak a 2012-ben elhatározott traffipaxbeszerzést, amelyről Pintér Sándor így nyilatkozott az Info-Rádióban: olyan komplex ellenőrző rendszer jön létre, amilyen Magyarországon még sohasem volt.
Nem titkoltan távlati célja, hogy az autópályán legalább húsz kilométerenként belefussanak egy kamerába a gyorshajtók, plusz a lakott terülten kívüli és belüli legveszélyesebb országúti szakaszokon is legyen ellenőrzés.Több mint 15 milliárdot költ erre a rendőrség.
(Persze a traffipaxok sokat hoznak a konyhára, a közigazgatási és szabálysértési bírságok bevételei már 2012-re csaknem elérték a 20 milliárd forintot. A bűnüldözés, meg a lakosság megvédése a bűnözőktől ugye az csak viszi a pénzt, így az nem üzlet...mennyivel egyszerűbb traffipaxozni ! 
Így aztán már érthető a szlogen: "Magyarország Erősödik" ...a lenyúlásban !-a szerk. ) 
Kép és hírforrás: origo.hu  
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.