Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 25., szerda

Hogyan könnyíthetjük meg ?

Manapság nagyon sok nő nehezen esik teherbe, ennek hátterében akár az elégtelen hormonműködés is állhat...olvasható a sztarklikk.hu oldalán.

kép:sztarklikk.hu

"Érdemes tehát minél hamarabb elvégeztetni egy ciklus - diagnosztikai vizsgálatot, hiszen ha ezen a területen valamilyen zavar lép fel, akkor akár egy fél évig tartó konzervatív terápiára is szükség lehet. Lehetőség van azonban szélesebb körű vizsgálatra is. 
Ide tartozhat az endokrinológus, a pszichológus, hiszen előfordulhat, hogy valamilyen pszichés probléma is gátolja a gyermekáldást, és persze megkerülhetetlen a nőgyógyász is. Ők egy csapatként segíthetnek abban, hogy sikeres legyen a fogantatás ! ?"

Ezt akkor hogyan is kell érteni? Talán csak nem úgy, hogy éjszaka "csapatosan segítenek" a hálószobában ? Érdekes megfogalmazás, vagy rossz aki rosszra gondol? Azért ha már a magyar szó ennyire félreérhető, talán jobban oda kellene figyelni a megfogalmazásra.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.