Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 7., szombat

Lebontom a diktatúrát !

Immár vége lehet a találgatásoknak arról, valóban konfliktus feszül-e a kormányfő és a Fidesz életében meghatározó szerepet játszó Simicska Lajos között. Utóbbi ugyanis pénteken gyakorlatilag mindenkinek felvette a telefont, aki interjút kért tőle, holott előtte a magyar sajtó egésze képtelennek bizonyult megszólaltatni. 
És nem finomkodott. Simicska csütörtökön a Népszavának a totális médiaháború beindításáról beszélt amiatt, hogy a kormány a reklámadó átírását tervezi.
" – Hiszi vagy sem: az én szövetkezésem Orbánnal abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az nem volt benne, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát. Ebben én nem vagyok partner –" mondta a Magyar Narancsnak  Simicska Lajos
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.