Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 17., kedd

 Laci sem az eszéért került be a "Való Világba"

Vasárnap este adták elő a villalakók saját nótáikat, melynek megírásában Gáspár Laci és Rácz Béla (Béci) segédkezett. Aztán a párbajozó Laci jól lebuktatta az egész bandát.
Beleadtak apait-anyait a Való Világ 7 játékosai, amikor azt a feladatot kapták, hogy írjanak saját slágereket. Segítségükre küldte az RTL Klub az egyik korábbi szériából megismert Bécit és Gáspár Lacit. A dalok el is készültek, volt szerencsénk hallani is azokat, bár ez utóbbi élményt sokan inkább kihagytuk volna.


A vasárnapi párbaj során, ahol Laci és Edina mérték össze erejüket - és amiről Edina sírva ment haza -, azonban történt egy kis baki. Laci ugyanis lazán benyögte, hogy ha nem tudta volna, hogy playbackről megy az ének, még ő is bevette volna, annyira jól sikerült az előadás. Erre még a sokat látott és rutinos Lilu sem tudott mit mondani.
Kínos volt, annyi szent !
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.