Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. február 26., csütörtök

Az emberek sorban állnak a pénzükért Miskolcon !

Tanácstalan emberek állnak sorba csütörtök kora reggeltől a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezet miskolci fiókja előtt, hogy pénzükhöz, vagy legalábbis annak egy részéhez jussanak, a pénzintézet az Észak-magyarországi Regionális Bank (ÉRB) Zrt. érdekeltségébe tartozik. Úgy volt, hogy délelőtt 10 órakor kinyit a pénzintézet, de ez nem történt meg 11 óráig.

 
A Magyar Nemzeti Bank több évtizedes visszaélés-sorozatot gyanít a Buda-Cash Brókerháznál, ezért kedden azonnali hatállyal felfüggesztette működési engedélyét, és a brókerházzal összefüggésbe hozható Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) bankcsoporthoz tartozó négy banknál, így az ÉRB-nél is korlátozó intézkedéseket rendelt el. 
A miskolci fiók előtt sorban álló mintegy ötven ember csütörtökön azzal szembesült, hogy hatvanezer forintot vehetnek fel számlájukról. Ezt a korlátozást többen is nehezményezték, miként azt is, hogy bankkártyájukkal vásárolni sem tudnak, pénzt sem tudnak felvenni, az ATM ugyanis nem működött a fióknál.
( 60 Eft lehet kivenni ?... Kik azok akik ennyit keresnek? A közmunkások ( fö szavazóbázis) Nos akkor a segélyek és a közmunka ki van fizetve, tehát a "rejtett tartalékot" megint nem éri kár, mert ök azok akik nem hinném, hogy békésen állnának napokig az esőben, a semmire várva. Ki van ez találva.-a szerk.)

A miskolci székhelyű ÉRB öt takarékszövetkezet, a kazincbarcikai székhelyű "TAKARÉK" Szövetkezeti Hitelintézet, a Tokaj és Vidéke, az Abasár és Vidéke, a Létavértes és Vidéke, valamint a Pocsaj és Vidéke Takarékszövetkezet egyesüléséből jött létre. A hitelintézet Észak-Magyarország több településén, Debrecenben és környékén, valamint Budapesten is rendelkezik fiókokkal.
Forrás;hirado.hu 
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Az ember pénze lassan már sehol nem lesz biztonságban, otthonról a "svéd menekültek" viszik el,a bankokból meg a sikkasztók.Persze nem a bankot kell okolni. Aki meg engedi ezt nekik, hosszú évekig. Más tisztességes országban az összes le lenne tartóztatva már mostantól és az állam átvenné a veszteséget. De itt az állam vezetésével történik minden!
    Volt már néhány hasonló brókercég bedőlés.A felelősökről egy szó sem esett .A legnagyobb durranás az lesz, amikor kiderül,hogy melyik kormánytag van a buliban...

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.