Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 14., szombat

A "kínai módszer" ?

 Ha már a születésszabályozás nem működik...
Sohase hagyjuk, hogy a csemeténk ismeretlen eredetű, talált dolgot egyen!

 Nem kell a széltől is óvni a gyerekeket, ám jobb odafigyelni arra, hogy mit esznek, főleg akkor, ha egy látszólag elhagyott nyalókáról van szó, mert olyan szomorú következményei lehetnek a felelőtlenségnek, mint amilyen a kelet-kínai Shandong tartományban található Liuzhuang faluban történt.
A 6 éves Xiao Li a házuk előtt bukkant rá egy nyalókára, amiről azt gondolta, hogy valaki véletlenül ejthette el. A gyerek felvette az édesség, ette egy darabig, majd elment bújócskázni a barátaival.

Nem sokkal később Jin Hsueh találta meg az eszméletlen kisfiút, akinek a feje minden nyílásából vér szivárgott. 
A 45 éves apa azonnal kórházba vitte a gyermekét, ám elkésett, mert Xiao Li belső szervei olyan súlyosan károsodtak, hogy nem lehetett megmenteni. Az orvosok két napig küzdöttek Xiao Li életéért, ám a kisfiú végül feladta a küzdelmet.
Jin Hsueh elmondta az orvosoknak, hogy lehet, hogy a nyalóka miatt halt meg a fia. A szakértők megvizsgálták az édességet, és megállapították, hogy azt a Tets nevű,  (patkányméreg !)  idegméreggel vonták be.-olvasható a vebbulvár oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.