Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 4., szerda

Aki egyszer megtanult "biciklizni"...

...azt már nem lehet elfelejteni, tartja a közmondás.

Egy olasz rádióműsorban meglepő bejelentést tett Cicciolina: újra pornófilmben szerepelne.-Írja a kiskegyed.
"A szexualitás nem korfüggő. Igaz, hogy én két éve nem szexeltem, de azon gondolkodom: csinálok még egy pornófilmet, huszonhét évvel a legutóbbi után" - mondta a hatvannégy éves Cicciolina és azt is hozzátette: már folytat tárgyalásokat ebben a témában. Hazánk lánya megjegyezte: csak nagyon sok pénzért hajlandó elvállalni egy újabb szerepet.

Staller Ilona egykori pornószínésznő életében volt egy időszak, amikor pályát módosított, és az olasz képviselőházban eltöltött négy év képviselői munkaviszonya alapján jogosulttá vált az évi mintegy harminckilencezer eurós szolgálati nyugdíjra. Akkoriban az olasz sajtóban és közvéleményben felháborodást váltott ki a hír. Nyilatkozataiban Cicciolina megalapozottnak tartotta járandóságát: "Keményen dolgoztam, a munkám nem csak unga-bunga volt" - hangsúlyozta Cicciolina.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.