Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 20., péntek

„Ez volt az utolsó, hogy DVSC-meccsre mentem”

Kellemetlen élményben volt része azoknak a szurkolóknak, akik a Ligakupa szerdai focimeccsére voltak kíváncsiak, ahol a Videoton játszott a DVSC-TEVA-val a debreceni Nagyerdei Stadionban. Bár a stadion gyakorlatilag kongott az ürességtől, a szervezők mégsem voltak képesek biztosítani, hogy a maroknyi szurkoló kényelmesen elférjen – írja a Dehir.hu.

Nem volt hely leülni az üres stadionban
Fotó: dehir.hu

 Ugyanis a stadion közel harminc szektorából mindössze kettőt nyitottak ki: egyet a pálya bal, a másikat pedig a jobb oldalán. Ám a mintegy ezer szurkoló közül volt, aki nem tudott leülni abba a szektorba, ahova érvényes bérlete szólt, mert nem volt már hely.

Egy felháborodott férfi így írt az esetről:
 "Tíz éve van bérletünk, négy darab, de olyan magatartással szembesültem, hogy ez volt az utolsó, hogy DVSC-meccsre mentem. Mi az, hogy két szektort nyitnak ki, a többi le van zárva?! Ott álltunk, mert nem volt hely leülni. Nem tudom, hogy ilyen hozzáállással hogy várják, hogy ez a húszezer férőhelyes stadion megteljen, ha azt a kevés embert sem becsülik meg, aki eddig hűséges volt hozzájuk és eljárt a meccsükre. 
Ráadásul volt annyi biztonsági őr, mint egy megtelt stadionban, és nem beszéltek valami szépen az állva maradt szurkolókkal! 
Sokan otthagytuk a meccset a méltatlan helyzet miatt. Szégyellje el magát a vezetőség ! Egy dolog egészen biztos, legalább négy bérletes szurkolóját szerda este elveszítette a Loki !"
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.