Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 7., szombat

Így jártál Zsófika...

Mégsem kell az RTL-nek Szabó Zsófi ?
A csatorna a kezdeti fellángolás után nem nagyon számol új "sztárjával". A szőke színésznő az X-Faktor óta nem is került képernyőre, és úgy tűnik egy darabig még biztosan nem is fog.

Szabó Zsófi annak reményében igazolt a TV2-től az RTL Klubhoz, hogy sorozatszínésznőből, műsorvezetővé válhat. Először a dzsungelben mutatkozott be egy egészen más oldaláról, majd az X-Faktor háttérműsorában vállalt szerepet. Azóta viszont nagy a csend körülötte.
Zsófi mindig azt próbálja kifelé mutatni, hogy tökéletesen elégedett jelenlegi helyzetével, és azt mondja, akkor is boldog, ha van munka, de ha nincs, az se baj. Legutóbbi nyilatkozatában azonban bevallotta, azért is varratta vissza hosszú haját, hátha így több lehetőséghez jut.

A szerencse viszont továbbra is elkerüli. A Bors értesülései szerint, a celeb részt vett az RTL2 szeptemberben induló új műsorának castingján - ahol Aurelio és VV Zsu is feltűnt - de Zsófi már az első forduló után elvérzett.
"Ez egy több fordulós válogató, Zsófit nem hívták vissza a másodikra. Meglehetősen büszke ahhoz, hogy kimutassa a csalódottságát, de biztos nagyon el volt kenődve" - mondta el a Borsnak egy, a csatornánál dolgozó kolléga. 
(Azon nem gondolkodna el egy picit, hogy miért nem foglalkoztatják? Hogy talán semmi tehetsége, apuka hírneve meg idáig bírta tolni. Zsófiának most rossz, végre van igazság, és ha nincs tehetség, akkor siker sincs. A híres apuka kevés.-a szerk.)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.