Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. március 8., vasárnap

"Két hét alatt" - majdnem- rend lett !Tegnap este (március 7-én) 21 óra körül egy kömlői, 24 éves fiatalember hazafelé tartott falujába. A településre érve a Táncsics Mihály úton észrevett egy árokban fekvő embert. Megállt, hogy segítsen, ekkor odaugrott hozzá a sérültnek tűnt személy barátja, aki rátámadt, ütni és rugdosni kezdte. A segítő szándékú autós számára ekkor vált világossá, hogy mindkét személy alkoholos állapotban van.

Szerencsére egy szemtanú értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve megpróbálták lecsillapítani a 19 éves F.Mihályt.
Az őrjöngő
„fiatal” a rendőrökre is rátámadt, akik erősítést hívtak, és közös erővel tudták csak megfékezni az agresszív „fiatalt”.

F.Mihályt előállították, de annak ellenére, hogy garázdaságot, súlyos testi sértést, és hivatalos személy elleni erőszakot is elkövetett, ma reggelre kiengedték az őrizetből.

A bántalmazás következtében a fiatalember súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. Lábtörése miatt fekvőgipszben várja a -minden bizonnyal hónapokig tartó- felépülését.
Facabook forrás
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.