Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 5., vasárnap

A "szarkupac" kifejezés miatt..

...elítélte a bíróság Puzsér Róbertet  Hajdú Péter által indított perben, a jó hírnév megsértéséért.  Puzsér a  Facebook bejegyzésekben és cikkekben többször is kritizálta Hajdút.

 A bíróság döntött ! Egy év próbaidőre bocsátotta a kritikust és 10 ezer forintos bírságot is kiszabott rá.
Puzsér ezt írta a Facebookon:
  
 "A bíróság ma kimondta, hogy bűnös vagyok! Az ítélet: egy év próba, és tízezer forint Hajdú Péter részére. A "szarkupac" kifejezés a bíró szerint nem képezi részét a véleménynyilvánítás szabadságának, ellentétben a "klinikai pszichopata" és a "takonygerincű antihős" kifejezésekkel, melyekkel jogosan illettem Hajdút. 
Csalódást és felháborodást érzek, meg valami mélyen kafkai, szorongató bizalmatlanságot a jogrendünk iránt. Úgy képzelem, hogy ha ez az ügy egy másik bíróhoz kerül, ő a "takonygerinc" miatt ítél el, a "szarkupac" alól meg felment. Fellebbezek az ítélet ellen. Továbbá - mert törvénytisztelő ember vagyok - kérek egy listát azokról a szavakról, amelyeket a jövőben nem írhatok le."
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.