Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 29., szerda

A Vodafone bojkottálja a TV2-t !

A TV2-nél sok százmillió forintot költő Vodafone bejelentette: felfüggeszti a TV2-n tervezett hirdetéseit. A távközlési cég, mely a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesülettel együttműködve tevékenyen is részt vesz a női jogok védelmezésében, így tiltakozik az Éden Hotelben bemutatott erőszakos jelenet és a csatorna hozzáállása ellen. A Vodafone közölte: elfogadhatatlannak tartják, hogy a műsor készítői nem nyújtottak azonnal segítséget a bántalmazott nőnek.
A Vodafone, mint a TV2 több százmilliós nagyságrendű hirdetője és a magyar társadalom felelős vállalati szereplője kötelességének érzi, hogy megszólaljon ebben az ügyben. A Vodafone állást foglal az erőszak minden formája ellen, és az emberi jogok védelme, valamint az ezekkel kapcsolatos európai normák betartása érdekében” – írják. 
Hozzátették: a vállalat etikai kódexe nem engedi meg, hogy üzleti kapcsolatot tartsanak fenn olyan cégekkel, melyek ezeket a normákat nem tartják be. A teljes írás itt olvasható.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.