Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 29., szerda

"Szeressük" egymást gyerekek ?

Debrecen környéki trafikos üzent Kósa Lajosnak ! Nem igaz, hogy nem kötelező a fóliázás !

"Tisztelt Szerkesztőség! Kósa Lajos nyilatkozatára reagálva szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogy művészi szóforgatásról tett tanúbizonyságot akkor, amikor azt mondta a kaposvári gyilkosság kapcsán, hogy nem kötelező a trafikok fóliázása, csak az üzemeltetők számára ez volt a legegyszerűbb...(?) Egyáltalán nem így van! 

Nemzeti dohányboltunkban üdítőt és szeszes italt is árusítunk, szerencsejáték terminál is van. Az ajtóból és az egyetlen utcafronti ablakból (fólia nélkül) sem lehet a dohánytermékekre rálátni, ugyanis a pult az üzlet hátsó sarkában áll... 

Nyomatékosítom: aki beáll a nyitott ajtóba, az is csak kólát és chipset lát. Másfél hónappal ezelőtt említett üzletünkben járt a Nemzeti Dohány Zrt. ellenőre, aki elégtelennek találta a sötétítést, ezért utasított, hogy az ablakot és az ajtót BELÜLRŐL IS fóliázzuk le! Hogy ez megtörtént, arról 10 napon belül (valamennyi irányból készített) fényképes dokumentációt kellett eljuttatnom részére a büntetés elkerülése végett.
Hát ennyire nem kötelező a fóliázás, tisztelt nagytudású urak!"-olvasható a civishir.hu oldalán.
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.