Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 20., hétfő

Ezekkel a szurkolókkal csak a baj van...

A rendőrség kiemelt kockázatúvá minősítette a Soroksár-Vasas NB2-es találkozót, így azt nézők nélkül kell megrendezni, számolt be a soroksári klub honlapja. A klub stadionja nem alkalmas ilyen találkozók megrendezésére.

A Soroksár-Vasas meccsre akár néhány száz drukker is összejöhetett volna, sőt, vendégszurkolók is lettek volna a helyszínen. A drukkerekkel azonban csak a baj van, így erre a találkozóra praktikusan be sem tehetik a lábukat - a családbarát magyar futball enciklopédiájának legújabb fejezetét nyitva ezzel.

A Soroksár stadionjában nem lehet kiemelt kockázatú találkozókat rendezni, így azzal, hogy a rendőrség ezt az összecsapást kiemeltnek minősítette, biztossá vált, hogy nézők nem mehetnek be a stadionba. Persze ezen talán senki sem lepődik meg, hiszen a "félelmetes hírű" Soroksár-Zalaegerszeg találkozót is nézők nélkül kellett megrendezni korábban, ugyanezen okok miatt.
Volna még megoldás, talán, ha az egész bajnokságot titokban rendeznék, és senki sem tudná, hogy ki, mikor, kivel és hol játszik, egyáltalán nem kellene a szurkolókkal foglalkozni egy focimeccs kapcsán...olvasható a samsungsport.hu oldalán. 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.