Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 16., csütörtök

Ma Magyarország a traffipaxok országa lesz !

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre. Az akcióhoz 20 tagállam csatlakozott.
A rendőrség honlapjának tájékoztatása szerint az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL keretein belül megszervezett akcióban úgy használnak minden rendelkezésre álló mobil traffipaxot, hogy azok egy-egy ponton legfeljebb négy órán keresztül lesznek üzemben.
A közlemény szerint az ellenőrzés elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása.(Persze semmi esetre sem a pénzbehajtás az elsődleges cél ! De jó is annak aki mindezt el is hiszi ! Igaz van egy mondás, hogy hinni a templomban kell.-a szerk.)
Magyarországon az összes mobil traffipaxot kiteszik, de hogy hová azt,  itt megnézheted hol lesz trafipax Hajdú-Bihar megyében 24 órán keresztül !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.