Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 25., szombat

Merni kell nagyot mondani !

"A történelemben kevés nagyobb siker volt, mint az elmúlt négy év" - mondta Kövér László a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület éves közgyűlésén. 
 /A Fidesz politikusoknak és a hozzájuk tartozó "holdudvarnak" talán igen./

Kövér László azt kérte a jelenlévőktől: kicsit dőljenek hátra, csukják be az ajtót, ablakot, kapcsolják ki a televíziót és rádiót, s gondolják végig, hol vannak, hová jutottak öt év alatt !
(Ha Kövér szerint az siker volt - a teljesség igénye nélkül, bár nem  kronológiai sorrendben- ahogy a közbiztonságot (2 hét), baltás gyilkost, a felsőoktatást, malév-ot, nyugdíjakat, tankönyvellátást, közhírtv-t, szegénységet, egészségügyet, alkotmányt, az ÁFA 23%-ról 27%-ra emelését,tranzakciós illeték bevezetését, választási rendszert, hazánk külföldi megítélését, demokráciát, vasárnapi zárva tartást, útdíjrendszert, földtulajdont, tandíjat, gazdasági növekedést, munkanélküliséget, tanárok életpályáját, söralátétre adózást, kultúrát, korrupciót, hajléktalanokat, nemzeti parkokat, paks2-t, eu-s pénzek átlátható kezelését, civil szervezetek elismerését, politikusok vagyonnyilatkozatát, ügynöktörvényt, quaestor-botrányt, olajszőkítést, NAV botrányt, M4 építését, kitiltási botrányt, stabil gazdasági környezetet, stb  megoldották ! Mert ha ezeket sikernek lehet nevezni akkor minden rendben van.-a szerk...)

Név nélkül fogalmazva arról is beszélt: van egy fideszes politikus, akiről kiderült bár relatíve fiatal, de van vagyona. Ellenőrizni lehet, a vagyonosodása jogszerű-e vagy sem, de ez senkit sem érdekel, és az a kiindulópont, hogy a megvádoltnak kell bizonyítani az ártatlanságát,(?) és nem lehet - "egy politikus pláne nem - tisztességes ember, ha vagyonos." (Ebben viszont teljesen igazat mondott !)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.