Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 14., kedd

Miért nálunk a legdrágább... ?

...a mobiltelefonálás?  Három szomszédos ország mobilszolgáltatóinak árait vetette össze a magyar árakkal a Magyar Nemzet. Kiderült: Romániában, Szerbiában, de még Ausztriában is olcsóbb a telefonálás.

 A válasz nagyon egyszerűnek tűnik, mert  az adott országokban az adózás mértéke is más: a régióban sehol nincs a magyar mobiltelefonálási adóhoz hasonló, és a cégek csak Magyarországon fizettek ki alig egy év leforgása alatt több mint 200 milliárd forintot frekvenciadíjakra.
És ezeket  a magyarországi Telekom, Telenor és Vodafone is természetesen beépít a szolgáltatási áraiba. (Mert hiába mondta anno Mat(e)olcsi, hogy nem a fogyasztók fogják megfizetni, érdekes módon, valahogy ez mégsem így történt-a szerk.) 
A teljesség igénye nélkül készült gyorselemzésben a telefonkészülék nélkül megvásárolható havi díjas csomagok árát és a hozzájuk kapcsolt szolgáltatásokat hasonlították össze. Valamint azt, hogy 20 euróért hol, milyen szolgáltatást kínálnak ugyanazok a cégek. Az eredeti hír itt olvasható.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.