Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. április 30., csütörtök

Ne pofozd meg a buzit...

...mert súlyos büntetés jár érte, ha csak nem vagy "kiválasztott", mert akkor csak felfüggesztettet kapsz !
Íme a példa :

 Amúgy a "rettenetes terrortámadás" a videón 0:25-től itt megtekinthető !

2008-as bevezetése óta első alkalommal állapította meg szexuális irányultságon alapuló közösség tagja elleni erőszak bűncselekményének elkövetését a bíróság egy 2013-as Budapest Pride-ot követő támadás kapcsán - adja hírül győzelmi jelentését a Háttér Társaság.
A sértett 2013. július 6-án a Budapest Pride-ról tartott hazafelé, amikor a „Mocskos buzik!” szöveget skandáló ellentüntetők közül kiváló nő hozzá lépett, letépte a szivárvány kokárdáját, majd megütötte. A sértett a Háttér Társaság jogsegélyszolgálatának segítségével feljelentést tett.
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2015. április 29-i tárgyalásán az elkövetőt "közösség tagja elleni erőszak" (!) miatt 3 év (!) letöltendő (!!!) szabadságvesztésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte !
(Hihetetlen, döbbenetes a bíróság részéről ez az abszurd aránytévesztés, az ember nem tudja sírjon, vagy nevessen  ezen az ítéleten.- a szerk.)
Az Alfahír nyomán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.