Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 23., szombat

A cigányok felzárkóztatását emlegetni rasszizmus !

Legalább is a PM szerint !

A Párbeszéd Magyarországért (PM) és a Magyar Liberális Párt szerint Trócsányi László igazságügyi miniszter rasszista kijelentést tett (?) a magyarországi cigányságról, ezért azonnal le kell mondania.
Trócsányi László az Inforádiónak azt mondta:
"Magyarország már csak azért sem tudja befogadni a gazdasági menekülteket, mert gondoskodnia kell 800 ezer cigány felzárkóztatásáról."   (Ha csak 800.000 lenne...)
A PM felháborítónak tartja, hogy a miniszter a cigány közösséget olyan színben tünteti fel, mintha terhet jelentenének az ország számára - mondta Szabó Rebeka.

Magyarországon a Fidesz hibájából nagyon súlyos a szegénység és ennek csökkentéséért kell dolgozni; ebből a cigányság ugyanúgy kiveszi a részét és tagjai ugyanúgy értékteremtő munkát végeznek, mint bárki más (?)- tette hozzá.
"Annak, aki a magyarokat származásuk alapján ítéli meg, nincs más lehetősége, mint lemondani és azonnali hatállyal távozni hivatalából" - közölték a liberálisok a pénteken eljuttatott kommünikéjükben. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.