Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 21., csütörtök

A "földbe döngöli" a DIGI a konkurenciákat...

...de csak ott ahol elérhető.


A DIGI ma bejelentette, hogy a napokban ismét növeli internetes előfizetői sávszélességét, valamint június 1-jétől új, még kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. 
A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot egyaránt érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/20 Mb/s helyett ennek dupláján, 100/50 Mb/s sebességgel szörfözhetnek a hálón. A többi csomagnál a feltöltési sebességet duplázzák meg.

Tavaly júniusban a DIGI már 2,5-szeresére növelte az internet sebességét a korábbi előfizetési díjait megtartva. Aztán egy hónappal később még tovább léptek, amikor a magyar piac leggyorsabb, 1000 Mb/s csomagját bevezették (ezzel jelentősen megdobták Magyarország helyzetét a statisztikákban: a netindex.com által 2014 júliusában felmért 196 ország közt elfoglalt 40. helyéről Magyarország a 35. helyre ugrott, jelenleg is tartva ezt a pozíciót az 51,22 Mb/s-os országos átlagos letöltési sebességgel.)
 A frissített DIGINet csomagok között tehát jövő hónaptól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 Ft-os havidíjért. De arról se feledkezzünk meg, hogy az 1000 Mb/s-os is 25%-al olcsóbb lesz, így okos csomagban rendelve már akár 3500 Ft-os havidíjért hozzá lehet jutni. Ez töredéke a konkurencia által kínált csúcstermékek árainak.
 A forráshír itt.
 (Miközben a "szeretett kormányunk által is támogatott egybetűs cég" - és állítólag ez a cég akar terjeszkedni Sámsonkertben is - ugyanekkor óriási áremeléseket hajt végre a mobilszolgáltatásai terén! 
Hogy miért? Az ok egyszerű; mert megteheti, mert hagyják-hagyjuk neki ! 
Mindenesetre én  nagyon át fogom gondolni és nagy valószínűséggel "fájdalmas" búcsút fogok venni tőlük.
Bár korábban teljes szolgáltatási csomagom volt náluk, -tv, internet, telefon és mobil- de tavaly decemberben már csak a mobilt hagytam meg, ugyanis a korrektségük igencsak hagyott némi kívánnivalót maga után. Mondhatnám úgy is, hogy próbáltak becsapni, és azt rendkívül nehezen viselem el, -de ez már egy másik történet lenne.-a szerk. ) 
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Utálomatelekomot2015. május 21. 17:59

    Sajna csak nagy népsűrűség mellett fejleszt a Digi, kisvárosok, nagyobb falvak v. falucska lakói meg szívják a többi kisebb Net szolgáltatók uralmát, még elképesztőbb árak mellett.
    Szerintem Magyarország területe fel van osztva a szolgáltatók közt.Nekem nagyon gyanús!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.