Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 22., péntek

A szurkolói kártya hatása

Hiába a sikerpropaganda, a vezetőknek nem tetszik, hogy üresen állnak a stadionok. Még a sporttörvényt is átírhatják.
 
Bár Csányi Sándor MLSZ-elnök még az MLSZ múlt heti, rendkívüli sajtótájékoztatóján is a hamis propagandát hangoztatta a kártya sikeréről, amit kényelmi eszköznek nevezett, és úgy vélte, a szurkolók már megbarátkoztak vele, sokaknak mégsem tetszik, hogy az ultrák bojkottja miatt hangulattalanok a találkozók, a stadionok pedig konganak az ürességtől. Mindez a Fidesznek is kényelmetlen lehet, hiszen a stadionépítési láz finoman szólva is megosztja a közvéleményt, ráadásul még a szurkolók is a kormány ellen foglalnak állást.
 
A  dvsc.hu tegnap adta hírül, hogy az élvonalbeli csapatok egy különleges gyűlést tartottak a Nagyerdei Stadionban, melyen a szurkolók szolgáltatták a témát.  
A zárt ajtók mögött lezajlott megbeszélésre az összes, licenccel rendelkező élvonalbeli labdarúgó klub képviselőjét meghívták. A téma az volt, hogyan lehetne megállapodni az MLSZ-szel arról, hogy a szurkolók beléptetésére vonatkozó előírásokat előnyös módon változtassák meg.
A tanácskozást a hírek szerint maga Kósa Lajos kezdeményezte, akinek nyilván nem tetszik, hogy a felújított Loki-stadionban is alig néhány ezer ember lézeng, a szurkolás pedig gyakorlatilag megszűnt. 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.