Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 8., péntek

Az új európai „értékek” !

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök "házasságot köt" belga "partnerével" a jövő héten, néhány hónappal azután, hogy az országban életbe lépett az azonos nemű párok "házasodását" legalizáló törvény!

 Balról a "menyasszony", jobbról a vőlegény!

Az AFP francia hírügynökség csütörtökön a miniszterelnök környezetéből értesült a közelgő "esküvőről". A hírügynökség forrása azt is elmondta, hogy az eseményt azért övezi titkolózás, mert Bettel nem akarja kiteregetni magánéletét. A miniszterelnök korábban visszautasította az "esküvőről" beszámolni vágyó bulvárlapok ajánlatait is - tette hozzá.

A 42 éves Bettel 2010 óta bejegyzett élettársi kapcsolatban él együtt belga "partnerével", a mérnökként dolgozó Gauthier Destenay-vel. A luxemburgi kormányfő tavaly augusztusban, két hónappal az azonos nemű párok "házasságát" lehetővé tevő törvény elfogadása után jelentette be, hogy Destenay "megkérte a kezét", és ő igent mondott,-olvasható a  gaystarnews oldalán!
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.