Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 21., csütörtök

Brazíliában a törvény nem a bűnözőt védi...

Az eset -amit a biztonsági kamera rögzített- Brazíliában Minas Gerais tartományban történt, egy szabadnapos rendőr garázsában: a férfi és felesége épp hazaérkeztek valahonnan, autójukkal beálltak a garázsba, de az automata garázsajtó még le sem csukódott, amikor egy férfi jelent meg az autó mellett, és feltépte az ajtót.


Nem volt szerencséje mert ugye a tulajdonos rendőr volt, aki nem sokat teketóriázott: azonnal előrántotta pisztolyát, és tüzelt. Közvetlen közelről két lövést adott le az illetőre, aki kimenekült a garázsból, és társaival együtt elszaladt a helyszínről.
(A jogos fegyverhasználatot nehéz lenne vitatni még a hazai "törvények" szerint is, ugyanis a rablónál szintén volt fegyver !-a szerk.)
A helyi sajtó beszámolói szerint a meglőtt támadó alighogy elérte az első kórházat, belehalt sérüléseibe: a 32 éves férfinak két társa volt, az egyiküket rövid idő alatt elfogták és letartóztatták.  (HVG.hu nyomán)
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.