Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 24., vasárnap

„Eszébe ne jusson matracot behozni, anyuka!”

 Támogatjuk a gyerekvállalást ? 

 
"Öt éves unokámat súlyos baleset érte. Budapesttől 300 km-re laknak. A gyermek egy hónapig volt a Heim Pál kórházban. Az édesanya a kiságy mellett, a KÖVÖN feküdt egy plédbe burkolózva egy hónapon keresztül! Ha a gyermek mellé feküdt néhány percre, azonnal rászóltak. Mosakodni úgy tudott, hogy NAPONTA jártam fel 300 km-ről Budapestre, és felváltottam addig, amíg ismerősöknél tisztálkodhatott. 

A lényeg, hogy a gyermek magatehetetlen volt, egy hónapig meg sem mozdulhatott, tehát az Édesanya jelenléte nélkülözhetetlen volt! Semmilyen lehetőséget nem biztosított a kórház az Édesanya számára a minimális pihenésre sem. 
Ugyanakkor ha nincs a gyermek mellett, nem biztos, hogy a kisfiú életben marad, mert a nővéreknek arra nem volt (nincs) ideje, hogy a magatehetetlen gyermek mellett legyenek éjjel-nappal... Az itt leírtak valódiságát bármikor, bárhol vállalom."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 ...,hogy mit számít a Ti tapasztalatotok a Heim Pálban vagy bárhol, amikor ilyen szuper híreket kapunk:
"Bemutatták az új Puskás Ferenc Stadion látványterveit. A csaknem 68 ezer néző befogadására alkalmas komplexum építése előreláthatólag 90-100 milliárd forintba kerül, amit a magyar költségvetés áll majd."
És a hipi-szupi stadionocska nem is lesz alkalmas pl. atlétikai versenyekre, arra majd külön építünk úgy kb. egy 20 ezres stadiont párszáz milliárdért és veszünk bele atlétikát is. Mert ugye atlétika nálunk nincs, ahogy foci sincs. Azt is kéne venni már.
A beteg gyerekek édesanyjai meg feküdjenek a kövön és örüljenek, ha van még orvos és nővér a kórházban. Mert lázmérő már nincs, azt is úgy kell bevinni!)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.