Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 16., szombat

Ilyen az amikor őt ütik...

...mert amikor ő ütött az súlyosabb volt.

Állítólag belekötöttek (?) Kállay-Saunders Andrásba egy budapesti bárban. Szó szót követett, majd az énekes hatalmas ütést kapott. Egy profi bokszoló lehetett a támadó.
A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrséget csak azért nem értesítették, mert a megasztáros kifejezetten kérte, hogy ne tegyék.
Az újság az üggyel kapcsolatban megkérdezte Kállay-Saunderst  is, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelyiségében, és nem is esett el. Később már többet elmesélt.

Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek - mondta az énekes, aki elárulta: utólag üzent neki a támadója, hogy sajnálja a történteket.

Egy szemtanú szerint;" Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy egy alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt."  
(Most emberére talált. Ilyen az mikor a fagyi visszanyal. Aki kíváncsi rá, itt olvashat róla ! Azért az érdekes dolog, hogy mindig ő keveredik verekedésbe, pedig a másik ügyét még most sem zárták le. Talán jobb lenne ha kevesebbet szerepelne a bulvárban ! 
Vagy ez a cél ?...lehetséges. -a szerk. ) 
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Borostyánszőke2015. május 16. 12:00

    Én azért meghallgatnám a sportoló gyerek verzióját is. Gondolom a beilleszkedésre vágyó sötét bőrű fiatalember csak paprikás csirke receptekről érdeklődött a bunyós srácnál, mielőtt az "aljas rasszista" indokból pofán kalapálta. :)

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.