Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 7., csütörtök

Már 2018-ra készül a Fidesz lista !

Május 18-ától lehet megválaszolni az internetről szóló nemzeti konzultáció kérdéssorát a konzultáció honlapján, a www.internetkon.hu címen - jelentette be büszkén Deutsch Tamás. 

Mi sem egyértelműbb ennél. Add meg az adataidat és válaszolj néhány kamu kérdésre, amitől bár Neked nem lesz jobb, de legalább a Fidesz adatbázisba rendezi az adataidat, amit - persze nem legálisan - felhasználhat a választási kampányban
(Ennyire ostobának nézik az embereket, sajnos nem alaptalanul!-a szerk. )

Persze, mindenki maga dönti el, hogy kinek adja át további felhasználásra az adatait, de azért érdemes elolvasni az adatvédelmi tájékoztatót, ha valaki az InternetKon oldalán például a hírlevélre feliratkozik:
"Személyes adataim (név, lakcím, születési dátum, email cím, telefonszám) megadásával és a "FELIRATKOZOM" gombra kattintással hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat Magyarország Kormánya, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, tájékoztatás és véleménykérés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájárulásom visszavonásáig kezelje." Forráshír 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.