Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 22., péntek

Működik a szerecsen mosdatás rendesen !

Kállay-Saunders  enyhébb büntetésre számíthat verekedési ügyében – írja a Bors.

„A nyomozó hatóság által kirendelt igazságügyi szakértők szakvéleménye épp most érkezett meg. A genetikus szakértő szerint sem közvetlen, sem közvetett életveszély nem állt fent a sértettnél az elszenvedett sérülések következtében... Azaz Saunderst és társait sem lehet ezzel gyanúsítani” – mondta  Magyar György, az énekes ügyvédje. „A tudomásunkra jutott információk alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja a tényállást” – mondta a a lapnak a rendőrség.


Súlyos testi sértésért három évig terjedő börtönbüntetést kaphat az elkövető. Amennyiben azonban jelen esetben bebizonyosodik, hogy a sértett valóban ájult volt, azaz védekezésre képtelen, és az elkövető a testi sértést így követte el, ez súlyosbító körülmény lehet. Ennek a büntetési tétele egytől öt évig terjedő börtön – mondta a Borsnak dr. Bacsek György büntetőügyvéd.
(Azért ez érdekes, lassan már ő a sértett, és akit leütöttek kiderül hogy nem is verték meg, csak eljátszotta. Hiába egy jó ügyvéd ..., mindenki azt gondol, amit akar.-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.