Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 8., péntek

A szomorú valóság, végül....tragédia !

 Teljes védőfelszerelést öltött, sáncot ásott, térdre ereszkedett, majd golyót  röpített a fejébe az ozorai Gárer János. Felesége szerint férje nem viselte el, hogy megvádolták, a börtön helyett menekült az öngyilkosságba.

 Youtube forrás
Az ozorai porta kerítése lábánál virágok, mécsesek sorakoznak. Hétfői tragikus haláláig ugyanis itt élt a 35 éves Gárer János, az a kitüntetett polgárőr, aki egy ötperces, sokkoló videóban búcsúzott el szeretteitől, majd főbe lőtte magát. Mindezt a magyar igazságszolgáltatás miatt – írja a Bors.

A Dzsibutiban katonaként, majd Ozorán polgárőrként jeleskedő, 2014-ben az év polgaároőreének vaálasztott János képtelen volt feldolgozni, hogy pont belőle lett bűnös. 
A férfi ugyanis három éve megfenyegetett telefonon egy uzsorást, ezért perbe fogták. Ügye több évig húzódott, míg végül három év letöltendő börtönre ítélték, ráadásul egy korábbi, másfél éves felfüggesztett büntetését is hozzácsapták. A férfi hosszú tépelődés után, a börtönbe vonulás előtti napon inkább a halált választotta.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.