Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. május 30., szombat

Van ahol ezt így csinálják !

A napokban jelent meg a hír, hogy durván árat emel a Telekom  2015 július 1-től !
De szerencsére van még szolgáltató ahol ugyanezen időponttól éppen  durva árcsökkentést vezet be !

Íme a példa: Ezt az email tegnap kaptam !
"Tisztelt Ügyfelünk !

Örömmel értesítjük, hogy a jövőben az Sch.....GmbH új koncepció szerint nyújtja szolgáltatásait a jelenleginél kedvezőbb árakon. Célunk továbbra is, hogy ügyfeleink megbecsülésére magas színvonalú és testreszabott szolgáltatásokat nyújtsunk alacsony díjakon.  

(Hát így kellene ezt más szolgáltatónak is csinálni, ha nem  a profit, a lehúzás lenne az elsődleges szempont ! De sajnos ezeknél a "nagyoknál"  csak a pénz, a pénz és csakis a pénz a szempont! -a szerk.)
A kedvezőbb áron, 2015. július 1-től  fogjuk biztosítani változatlan műszaki és szabályozási feltételek garantálása mellett a távközlési szolgáltatást az Ön számára !

Miért éri meg  Sch... GmbH Ügyfelének lennie?
Olcsóbb lesz a telefonálás, mégpedig:
A vezetékes irány bruttó 4,90 Ft/perc helyett csak bruttó 3,90 Ft/perc, a mobil irány bruttó 29,90 Ft/perc helyett csak bruttó 19,90 Ft/percre csökken ! (A feltüntetett díjak -másodperc alapon történő számlázás mellett - bruttó díjak, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót is !)
 
Megszűnik a kiegészítő percdíj is, az un. telekom adó !! (A jelenlegi kiegészítő percdíj perc alapú, magánszemélyek esetében nettó 2 Ft mértékű, üzleti előfizetők esetében nettó 3 Ft mértékű. A kiegészítő percdíj maximális mértéke magánszemélyek esetében maximum 700 Ft + ÁFA / hó / azonosító, üzleti előfizetők esetében maximum 5000 Ft + ÁFA / hó / szám.)
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.