Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 25., csütörtök

Afrikai "menekült" akart késelni

Tegnap, 17 óra körüli időben súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. 
"A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök  az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították" - értesült a Privát Kopó.


 Szerdán, délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. 
Az afrikai menekült - a közelben található menekülttábor lakója - erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába.
A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt. ("Az incidensről a rendőrség cikkünk megjelenéséig nem adott ki közleményt" - írja a cikk szerzője.)

 A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött menekültek zaklatják - egyre agresszívabban - az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel - állításuk szerint - „éheznek”. Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri, ingyenes étkezést, valamint több ezer forint „költőpénzt” biztosítanak.
 Frissítés !
A "Királyi TV " online híradója egészen másképpen tudja a dolgokat ! Beindult a "szerecsenmosdatás", mondván " a korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben Horváth Diána rendőrzászlós a hirado.hu-nak elmondta, a férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben, és személyi sérülés nem történt." A Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást az ügyben.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.