Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 15., hétfő

Ami nem titkos, az ugye lehet akár nyilvános is !

A Párbeszéd Magyarországért kikéri a "nem titkos" atomadatokat - közölte Jávor Benedek a párt Európa Parlamenti képviselője. A politikus azután közölte ezt, hogy a kormány szerint nincsenek minősített adatok azon az adathordozón, amelyet egyik paksi vezető autójából loptak el.

A rendőrség három hónapja nyomoz az ügyben, egy laptopot és több pendrive-ot vittek el egy paksi vezető autójából. 
A BM azt állítja: nincsenek minősített információk az ellopott eszközökön. Jávor Benedek szerint ezt nem lehet komolyan venni: az atomtörvény legutóbbi módosításával a bővítésre vonatkozó összes dokumentumot és adatot titkosították, amit a bíróságok az eddigi adatigénylési ügyekben akár visszamenőleg is érvényesnek tekintettek.
A képviselő ezért közérdekű adatigénylés keretében kikéri az adathordozókon lévő összes – ezek szerint nem titkos, és az érintettek által pontosan számon tartott – információt, hogy az adófizetők is legalább annyit megtudhassanak a tervezett bővítési beruházásról, mint a márciusi tolvaj,-írja a vs.hu portál.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.