Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 29., hétfő

"Bevándorlók" támadtak az autósokra...

... a 471-es úton a "menekülttáborból" kirohanva ! Hatalmas rendőri készültség a környéken!


A Napló információi szerint délután 3 óra körül "elkeseredett menekültek", becslések alapján mintegy százan, botokkal, késekkel felfegyverkezve kirohantak a menekülttáborból a Sámsoni útra, ahol először kukákkal elbarikádozták a városba vezető utat, majd pedig kövekkel és üvegekkel megdobálták a megállásra kényszerített autókat, buszokat és egyéb járműveket. 
A lap tudósítója a környéken lakóktól megtudta, hogy ők még soha nem féltek ennyire, többen be is zárták az ajtókat, ablakokat. Ezekben a percekben (18.10 ') több száz készenléti rendőr néz farkasszemet a menekülttábor főbejáratánál azokkal a menekültekkel, akik időnként számunkra érthetetlen szövegeket skandálnak. 
A kapun belül az első vonalban mintegy 50-100 "menekült" van. Azt, hogy valójában mennyien lehetnek az akcióban résztvevők, a takarás miatt nem lehet látni !

Demeter Erika, a megyei főkapitányság sajtóreferense a Haonnak Hivatalosan is megerősítette azt az értesülést, hogy a "menekültek" egy csoportja délután lezárta a 471-es főút városba bevezető szakaszát, kukát gyújtogattak és járműveket dobáltak meg. Az intézkedésekkel összefüggésben jelenleg is le van zárva a főút érintett szakasza.
 (Az illegális határátlépés nem bűncselekmény !)
 sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.