Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 12., péntek

Egészségügyi maffia, avagy a gyógyszeripar érdekei...

A közelmúltban a texasi orvosi fórumon Dr. Stanislaw Burzynskit támadások érték azért, mert eddig igen sikeresen gyógyított meg reménytelen rákbetegeket, houstoni kutató klinikáján”- idézet Dr. Nicholas Gonzalez véleményéből, aki úgy utalt a rák iparág hozzáállására, mint egy egészségügyi maffiára, amely ragaszkodik a hagyományos kezeléshez. “Ez több, mint a Twilight Zone! “- kiáltott fel.


Egyszerűen fogalmazva, amikor alternatív szakemberek, vagy úttörő orvosok sikerrel kezdik el gyógyítani a rákot, vagyis a hagyományos és jóváhagyott sztenderd orvosi kezeléseket kikerülve, a meghatározó és irányadó orvosi bürokrácia, karöltve a gyógyszeriparral, elkezdik azt az orvost üldözni, vagy bíróság elé citálni, a sikerekről szóló információkat pedig nem engedik napvilágot látni.

Eközben több száz, ha nem több ezer hal ember hal meg az egészségügyi rendszer sztenderd kezelésének és a mérgező daganatellenes szereknek köszönhetően. A hagyományos ellátás egy konszenzust jelölő iránymutatás, amit az orvosi bizottság bürokratái, az orvosi eszközök gyártói és a gyógyszeripari cégek igényeinek megfelelően alakítanak ki. 
A rákra vonatkozóan ez vagy műtétből, vagy sugárzásból, vagy méreganyagok testbe juttatásából áll (kemoterápia). Amíg ezt a háromfajta lehetőséget rutinszerűen és megfelelően alkalmazzák, a standard kezelési irányelveket figyelembe véve nem számít, hogy hány ember válik...Olvass tovább itt !
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.