Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 11., csütörtök

Hogy én erre nem gondoltam....

"Meghekkelték rendszerünket" !- így magyarázkodik közleményében a Népszabadság. Az állítják, hogy "az utolsó, manipulálás nélküli" eredményt tették közzé az "Önt zavarja, hogy a Pride végigvonul az Andrássyn?" kérdésükre a szavazás eredményéről !
(Az esetről írásunk itt olvasható !-a szerk.)

Kérdéseink:
Ha ez így van, miért nem jelezték ezt sem a lapban, sem az online felületükön?
Miért nem tették közzé most sem, milyen időpontban és hány szavazatnál rögzítették a lapban közölt eredményt? 
A Népszabadság is elismeri, hogy valamennyi képernyőfotóval rögzített állás szerint nagy arányban az IGEN szavazatok vezettek (jelenleg is). 
Ha ez szerintük "meghekkelt" eredmény, miért nem állították le a szavazást? Vagy magukat az IGEN szavazatokat tekintik "rendszerhibának"?

És végül, amit már tegnap is kérdeztük: Miért nézik hülyének olvasóikat? Ennyire nehéz elfogadni azt, ha nem a lap által kívánt eredményt erősítik meg?"-Olvasható a vigyazo.hu blogon.
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Amit a melegek szex gyanánt művelnek attól a heterókban undor érzése keletkezik.Elég ha rá gondolsz.Olyan ez mint a keserű íz.Nem tanult és nem személy függő.úgy hívják ösztönös viselkedés.Érzet.Ha ezt kezded elnyomni hivatkozván a toleranciára,akkor belefogsz betegedni.A melegek amúgy is azok, a normális szexuális beállítottságút minek még ezzel is szekálni? Azért hogy a politikusok nehogy szavazatot veszítsenek !?

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.