Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 14., vasárnap

Kitiltották a Magyar zászlót !

Sokáig elér Csányiék keze ! A magyar szurkolóktól elvették a magyar zászlókat és sálakat Helsinkiben, állítólag azért, mert a "Magyar" Labdarúgó Szövetségnek (?) (MLSZ) sikerült kibuliznia az UEFA-nál,  hogy a semleges szektorba ne ülhessenek be szabadon a magyarok !

 http://ultrasliberi.hu/wp-content/uploads/2015/06/magyarfinn1.jpg
 A szatyrokban az elkobzott magyar sálak és zászlók láthatóak, mindez az MLSZ kérésére !

A magyar labdarúgó válogatott szombati, Finnország elleni EB-selejtező meccsére a magyar szurkolók  nem a vendégszektorba vettek jegyet, hanem a semlegesbe. Ennek oka az volt, hogy az MLSZ a neki kiutalt magyar jegyeket csak azoknak volt hajlandó eladni, akik rendelkeznek arcképpel ellátott szurkolói kártyával.
Mivel ezek ellen a túlzott, megalázó biztonsági intézkedések ellen általános tiltakozás mutatkozik, így a magyar szurkolók nem vettek vendégjegyet az MLSZ-től, hanem kint Helsinkiben, a helyi magyarok, illetve a finn szövetség segítségével a semleges szektort célozták meg, így kikerülve az MLSZ “kártyajátékát”.
A rövid beszámolók szerint a jegyeket sikeresen megkapták a kiutazott magyar szurkolók, ugyanakkor az eddigi információk szerint az MLSZ az UEFA-hoz fordult segítségért, aminek az lett a vége, hogy a magyaroknak megtiltották, hogy a semleges szektorba magyar zászlókat, sálakat vigyenek magukkal ! A teljes hír itt !
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.