Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. június 28., vasárnap

Nem tetszett nekik a zaklatás ...

...ezért döntöttek !

Egy érdekes történetről számolt be a DailyMail. Két oroszországi homoszexuális fiatal, az egyaránt 22 éves Alexei, illetve a transznemű Viktor megelégelve az otthoni macerálást, meg sem állt Szíriáig, méghozzá annak is az Iszlám Állam által ellenőrzött területéig. Nem is akármilyen céllal: csatlakozni kívánnak a szélsőséges terroristákhoz.
Ez komoly.
Az orosz hatóságok figyelemmel is kísérték a párost, azok radikalizálódása miatt. Nyilván, arról az elhárítás – egész véletlenül - nem tájékoztatta a fiatalokat, hogy az Iszlám Állam nem éppen San Francisco, az IÁ fegyveresei a homoszexuálisokat egyszerűen ledobják a háztetőről, igaz a népes közönség egyetértésével.
Mondjuk, az is egy jó kérdés,  hogy a nagy "akarásban" erről az aprócska tényről nem értesült a két "radikalizált"?
Az orosz rendőrök, miután tudomást szereztek a pár akciójáról, attól tartanak, hogy nem sokáig marad életben Viktor, és Alexei, ha kiderül róluk, hogy... Mondjuk a világhálóra feltett képeik alapján, ennek kiderítése nem is lesz olyan bonyolult feladat.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.