Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 25., szombat

A sokszínűség háttere


Youtube forrás
 
A videót nézve felmerülhet a kérdés, hogy kik és miért csinálják ezt?  

A Perlmutter Institute of Jewish Advocacy ügyvezető igazgatója -Larry Sternberg-, aki a Jewish Bulletin 1993. február 19-i számában (22 éve!) ezt írta
"A Központi Statisztikai Hivatal most jelentette, hogy az amerikai népesség fele hamarosan nemfehér, nemeurópai lesz. És ezek mind amerikai állampolgárok lesznek. Átléptünk egy pontot ahol egy náci-árja párt (?) már nem lesz képes hatalomra jutni ebben az országban. 
Kialakítottuk a légkört az etnikai bigottság ellenzéséhez az elmúlt fél évszázadban. Ez a légkör még nem tökéletes, de népességünk heterogén természete ezt már visszafordíthatatlanná és ezen bigottság elleni gátakat minden eddiginél praktikusabbá teszi." 
(Tehát ha jól értelmezem, minél inkább össze van keveredve a fehér társadalom idegenekkel, annál kevésbé tud az egyesülni és nemzeti, (nemzetállami) érdekeit érvényesíteni. És a "menekültek" csak jönnek és jönnek Európába ! Itt tartunk ma...-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.