Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2015. július 24., péntek

Egy vélemény a "sikerről"...

B. Kamilla olvasónk gondolatai   A vasárnapi zárva tartás „ sikere"  !  című írásunkhoz.

"Anno örömmel vettem tudomásul, hogy haladunk a korral és ha már ennyi bevásárlóközpont van, azt legalább ki is használhatjuk. De mégsem, mert A FIDESZ amúgy is sakkban tartja a szegényebb réteget, úgy játszik velünk, mint macska az egérrel. 
Aztán jön egy "nagy kereszténydemokrata" rosszindulatú, pökhendi aggastyán, akinek mivel semmi más nem jut eszébe, elhatározza, hogy legyen üres, sivár minden, nehogy az emberek kényelmesen, jól érezve magukat menjenek vásárolni vasárnap. 
Harrach Pétert sokan a pokolba kívánják! Szégyellem, hogy keresztény vagyok, mert rajta keresztül megutáltam a keresztény, álszent embereket is ! 
Milyen kényelmes volt, mikor mentünk strandolni és a nagy hőségben bármikor tudtunk venni egy üveg ásványvizet, vagy ha hirtelen megéheztünk, elég volt a friss zsömle és egy kis felvágott hozzá. Nem kellett drága italt és ételt vásárolnunk, csak amennyit a szűkre szabott pénztárcánk engedett. 
Talán ez is lehet a baj, hogy a szegényebb réteg mindent elkövet, hogy olcsóbban jusson hozzá az élelemhez, mert a méregdrága éttermek már luxusnak számítanak. Kár, hogy ezt az érzést Harrach soha nem fogja tapasztalni és növeli a "bukszáját" a pór nép amúgy is szánalmasan alacsony fizetésével. És akkor még csodálkoznak a külföldiek is, hogy a magyar ember milyen fásult, pesszimista gondolkodású ! Minek örüljünk, hogy ha ezt a kevés kis örömünket is elveszik? 
Ha már nem nyaralhatunk, legalább sétáljunk egyet a bevásárlóközpontokban és sóvárogjunk, addig is elfelejtjük, hogy kilátástalan minden ebben az országban. És ha már betérünk egy bevásárlóközpontba, legalább az akciós árukat kényelmesen és nem rohangálva, kutyafuttában tudnánk megvásárolni. De szép is lenne! Ez olyan teljesíthetetlen kívánság? Ha ezt nem képes a kormány biztosítani, akkor mit várjunk, ha komoly dolgokban kell majd döntést hozniuk? Tartok tőle, hogy semmit!"
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.